totz-mctl


 

MCTL - Informatie over de cursus

De cursus MCTL Foundation volgen en examen doen in 2 dagen? Tot Z Diensten BV biedt op een aantal locaties in Nederland de MCTL Foundation cursus aan. Cursusmateriaal inclusief boek, proefexamens, handige samenvattingen, termenlijst en examentips, een goed verzorgde locatie, zeer ervaren docent en aan het eind van de 2e cursusdag doet u meteen het bijbehorende examen (met examengarantie).

Inhoud 2-daagse cursus incl. examen

BiSL Foundation - cursusDe MCTL Foundation cursus duurt 2 dagen en uw docent is iemand die zowel de theorie als de toepassing van MCTL in de vingers heeft. Niet alleen de theorie wordt behandeld, maar vooral ook de toepassing in het eigen bedrijf en het eigen werk. De afwisseling tussen theorie, praktijkvoorbeelden en uw eigen dagelijkse werksituatie maakt dat de stof goed blijft "hangen" en u goed voorbereid wordt op het examen maar ook na afloop zelfstandig MCTL kunt gebruiken.

Alle informatie over MCTL is overigens te vinden op MCTL.nl


MCTL Foundation - Doelgroep en benodigde voorkennis

De doelgroep voor deze cursus bestaat uit:
• Key-users, superusers, kerngebruikers
• Functioneel beheerders, functioneel applicatiebeheerders
• Functioneel specialisten
• Informatiemanagers
• Informatiearchitecten
• Functioneel strategen, architecten
• Business analisten
• Informatieanalisten
• Requirements engineers
• Contractmanagers met bemoeienis met IT-contracten
• Lijnmanagers met bemoeienis met het functionele domein
• Geïnteresseerden in het functionele domein, bijv. vanuit de IT-organisatie

Voorkennis is niet vereist. Wel is het de bedoeling dat vooraf het toegezonden cursusmateriaal wordt doorgenomen.


Locaties door heel Nederland

MCTL Foundation - cursuslocaties door heel NederlandDoor heel Nederland worden cursussen MCTL Foundation georganiseerd. Er is er dus altijd wel een bij u in de buurt, en dat voorkomt veel reistijd. Onderaan deze pagina vindt u een complete lijst van cursuslocaties en data.

De cursus gaat ALTIJD door

Ook zo'n hekel aan een cursus die op het laatste moment niet doorgaat of worden verschoven naar een andere locatie? Deze cursus gaat ALTIJD door op de aangegeven locatie! Zodra u zich heeft ingeschreven, heeft u dus de garantie dat u die dagen de cursus zult volgen (echte overmacht daargelaten, maar dat hebben we bij Tot Z Diensten in de afgelopen 15 jaar gelukkig nog niet meegemaakt). Wees er echter wel op tijd bij want vol=vol en het komt ook wel voor dat bedrijven een cursus volboeken met eigen medewerkers waardoor voor anderen geen plaats meer is.

Uitgebreid en compleet MCTL cursusmateriaal

Het cursusmateriaal voor deze cursus bestaat uit:
- Cursusmap met uitgebreide presentatie
- Het "MCTL - Basisboek" met daarin alle informatie over het MCTL framework
- het boek "MCTL - Certificering/examinering" met daarin alle informatie over de certificering/examinering en een groot aantal proefexamenvragen


Examen

Aan het eind van de 2e cursusdag doet u meteen het examen. Met examengarantie: Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen, dan kunt u natuurlijk een herexamen doen. Bij een herexamen betaalt Tot Z Diensten het grootste deel van de rekening; U betaalt slechts Euro 50,- ex. BTW i.p.v. de standaard Euro 140,- ex. BTW.
Meer...


Scherpe prijs, kortingsmogelijkheden en betaling achteraf

De kosten voor de All Inclusive cursus, inclusief cursusmateriaal, docent, locatie, eten, drinken en examen bedragen Euro 785,- ex. BTW. Er zijn geen bijkomende kosten. Mocht u het examen niet willen doen, wat wij overigens erg spijtig zouden vinden, dan worden de examenkosten (Euro 140,- ) uiteraard niet in rekening gebracht. Facturering vindt plaats na afloop van de training, u hoeft dus niet vooraf te betalen.

Wilt u korting? Indien u met 2 of meer personen van hetzelfde bedrijf op dezelfde cursus inschrijft, ontvangt u Euro 100,- per persoon korting (ook de eerste persoon).


In Company ook mogelijk?

Tot Z Diensten BV verzorgt met grote regelmaat In Company cursussen. Vanaf 4 personen is deze goedkoper, uw eigen bedrijfssituatie en wensen worden in de cursus verwerkt en ook het examen kan In Company worden geregeld. Ook zijn er geen extra reiskosten meer voor de medewerkers.
Meer...


Cursusdata

Schrijft u zich direct in, dan bent u verzekerd van een plaats!
Een overzicht van cursuslocaties en -data voor de komende periode:

 


Ervaringen

Heel erg bedankt voor de fijne cursus. Door de toelichting begon ik het pas echt te begrijpen.
Afgelopen vrijdag was ik niet in de gelegenheid om je hartelijk te bedanken voor de BISL training. Ik heb er veel van geleerd en zeker door de manier waarop jij de training hebt gegeven.
Nogmaals bedankt voor de uitstekende cursus.
Een rustige opbouw met heldere uitleg en praktijkgerichte voorbeelden. Dank daarvoor!
Het tempo was voor mij aan de hoge kant. Een beetje voorbereiding vooraf was voor mij handig geweest.
Ik had de stof al eens gehad tijden mijn opleiding. Ik moet zeggen dat deze cursus meer is blijven hangen omdat de manier van lesgeven fijner / helderder was.
Ik heb de cursus en de manier van lesgeven als zeer prettig ervaren.
Ik vond dat de docent erg prettig lesgaf. Gaf veel goede voorbeelden, er was genoeg ruimte voor de praktijk van iedereen en toch hielden we de vaart erin. Helemaal top!
Ik vond de examenvragen moeilijker dan de behandelde stof in de training en de voorbeeldexamens.
Ik vond het een leuke cursus en de docent gaf goede uitleg en goede voorbeelden. Mede daardoor ben ik geslaagd. Dank daarvoor!
Ik vond het vooral heel prettig dat we de theorie steeds naar de praktijk vertaalden, dat maakt het makkelijker te begrijpen.
Ik was verbaasd hoeveel ik toch nog bijgeleerd hebt tijdens de cursus en voor mijn gevoel vloog ik door het examen heen.
Ik zou iedereen willen aanraden om bij Tot Z cursussen te volgen.
In het begin heb ik even moeten wennen aan de docent. Maar al snel heb ik hem ervaren als een prettig persoon die de boodschap goed over kan brengen! Hoop hem nogmaals mee te mogen maken als trainer.
Inspirerende spreker.
 © 2010-2019 Tot Z Diensten BV  (Zie ook Tot Z Diensten BV voor contactgegevens.)